Povestea Noastă

Asociația Resurselor Educative Umanitare și Sportive este o organizație nonguvernamentală finanțată la finele anului 2017 cu sediul în localitatea Nucet, jud Bihor care are ca domeniu de activitate organizarea unor evenimente caritabile, sportive, culturale și educative având ca scop implicarea comunității locale pentru realizarea diferitelor proiecte.

Obiective

– Desfășurarea de acțiuni umanitare și de solidaritate socială, realizate prin voluntariat, prin donații și, de asemenea, cu sau fară participarea altor ONG-uri
– Implicarea tinerilor din comunitatea locală și nu numai în proiecte și programe educaționale
– Promovarea și organizarea de acțiuni civice, în scopul protejării și conservării mediului înconjurător
– Organizarea și promovarea de activități culturale și turistice
– Promovarea sportului în rândul tinerilor

Pentru ce ne luptăm

Tot ce ne dorim este să ajutăm la crearea unui viitor mai bun, acest viitor este reprezentat prin copii și mediul înconjurător, dacă avem grijă de aceste lucruri putem realiza un viitor mai luminos.

Educație

Copiii sunt viitorul, dar viitorul depinde şi de educaţia lor.

Mediul înconjurător

Scopul vieţii este de a trăi în acord cu natura.

AREUS

Fiți la curent cu toate proiectle de pe rețelele sociale. Susține asociația AREUS, implică-te într-un proiect. Arată că îți pasă si redirecționeză 2% din impozitul pe profit. Găsiți conturile și formularul În link-ul donează. 

Despre

Asociația resurselor educative, umanitare și sportive, are ca scop strângerea de fonduri prin organizare de evenimente sportive în aer liber.