Caravana AREUS 2018

                       Prin proiectul “Caravana AREUS” am ajutat68 de persoane din 44 de familii izolate din împrejurimile localităţilor Nucet (Bihor) şi Arieşeni, (Alba), pentru care am alcatuit pachete cu produse alimentare şi îmbrăcăminte, care să le asigure provizii pentru perioada iernii.    

                     Sunt familii cu poveşti de viaţă impresionante, bolnavi si bătrâni care necesita speranta zilei de maine, oameni pentru care primul fulg de nea nu aduce fiorii Sarbatorii Craciunului ci teama de a ramane uitati in toiul iernii

                     Persoanele care au donat sume de bani de minim 50 lei au intrat automat in tombola organizata de noi cu ajutorul Mihai Nesu Foundation.                             Astfel, facand o fapta buna au avut sansa de a castiga unul din cele doua tricouri  semnate de Mihai Nesu sau un calendar cu semnaturile tuturor colegilor sai de la Steaua Bucuresti.

                     Dacă doriţi să luaţi parte la aceste tipuri de proiecte, puteţi dona direct alimente. (ex: ulei, făină, zahăr, mălai, paste, orez, fasole, etc) luând legătura du unul dintre membrii asociaţiei. 

                     Haideţi să fim de ajutor! Puţinul tău poate însemna totul pentru altcineva!